|
|
|
|
|
|
|
Trikid
|
|
|
|
|
|
Väga nauditava maitseelamuse saab kui piparmünditubaka suitsetamise vahepeal juua kuuma shokolaadi. Paar mahvi ja siis lonks shokolaadijooki. Tekib tunne nagu sööks kerge piparmündimaitsega shokolaadi. Seda on kirjeldatud kui taevalikku kogemust! Tasub vist järgi proovida...
---
Pane vesipiibu veenõusse jääd, et vesi oleks enne suitsetamist jääkülm. See annab pehmema ja naudingulisema piibu tõmbamise kogemuse.
---
Lisa sidruni- või apelsinimahla või muud maitsestatud vedelikku vesipiibu vette. See lisab piibutamisele veelgi eksootikat.
---
Sa võid hoida oma vesipiibutubakat küll toatemperatuuril, aga kindlasti peab ta olema hermeetilises pakendis. Õhutihke pakend hoiab tubakat kuivamast ning säästab viimase head maitset.
---
Kui sa alustad oma vesipiibu suitsetamist, siis proovi esialgu asetada süsi tubakapitsi äärtele ning vähehaaval hakka seda keskme poole nihutama. Pitsi keskkoht jäägu viimaseks kohaks, kuhu söe paned.
---
Vesipiibu suitsetamisel ei ole oluline, kas suitsetada seda nagu sigarit või tõmmata suitsu alla - mõlemad viisid on õiged ning konkreetne tegutsemisviis sõltub inimese eelistustest.
---
Magusama ning huvitava maitsega suitsu saamiseks võid kasutada vee asemel veini. Kuna veini maitset on tõesti tunda, on tegemist „lõbusama" suitsuga.
---
Kui soovid suitsu muuta tihedamaks, siis kasuta vee asemel piima. Pane see veega pooleks, muidu hakkab hirmsasti mullitama ja võib voolikusse sattuda.
---
Erineva maitsega tubakate segamine on lõbus eksperiment parima võimaliku maitse leidmisel. Piparmündi segamine teiste maitsetega pakub „jahedat" värskendavat maitseelamust.
---
Kui sa hoiad vesipiibutubakat hermeetilises pakendis on ta täiesti tõmmatav kuni viis aastat.
---
Sega vahelduseks tubaka hulka natuke mett.
---
Jääkuubikud ning sidruni või laimi mahl piibu vees teevad suitsu mahedamaks ning suviselt kergemaks.
---
Ära aseta oma vesipiipu kunagi põrandast kõrgemale. Esiteks on see traditsioon ja teiseks siis pole su piibul kõrgelt kukkuda, kui juhtub ümber minema.
---
Hea on vesipiibu kasutamisel lisada tilk või kaks sidruni eeterlikku õli vee hulka. Eriti hea mõte on see kui oled külmetanud või viiruste möllamise aegu.
---
Kui panna vee sisse 5-10 mynthoni kommi, siis algul ei taha need lahustuda, aga mõne aja pärast pole neid seal enam nähagi ja suitsule annavad meeldiva maitse juurde.
---
Pane vaasi jääkülm vesi millesse lisa natuke mintut (piparmündiviin)
tulemuseks on väga mõnus ja värske piparmündihõnguga suits.
---
Tore on teha piipu talvel väljas, torkad vaasi lumme ja siis vesi ja suits hästi mõnusalt jahedad.
---
Hea viis seest määrdunud piibu veenõu kiireks puhastamiseks: Pane veenõusse paar teelusikatäit sidrunhapet (müüakse poes maitseaineriiulis), lisage kuuma vett ning loksutage paar minutit ja ongi täiesti puhas. Peale seda loputa paar korda veel puhta veega üle ja ongi valmis.
---
Põlemata tubakat saab ka taaskasutada. Kui pole aega piipu lõpuni tõmmata, siis lükka süsi pealt ära ning järgmine kord tubakat peale pannes saad allpool asuvat tubakat uuesti kasutada. Uuesti saab kasutada vaid seda osa mis on säilitanud algse värvi (pole mustaks tõmbunud).
---
Võiks proovida vesipiipu teha sauna laval. Sinna jääb hea aroom ning terve leiliruum on paksult ja mõnusalt seda tossu täis nii et nähtavust pole ollagi :)
Kui lapsepõlvest tuttava mullitajaga mulle puhuda ning samaaegselt vesipiipu teha, on tulemuseks toredad piimjad mullid, mis maha kukkudes või millegi muu vastu põrgates annavad tänu vabanevale suitsule mikroplahvatuse efekti.
---
Panna vee asemele värskelt pressitud arbuusi mahla, enam-vähem vaasi ülemise ääreni välja. Siis tuleb suitsuga koos voolikust ka veidike arbuusimahla suhu, mis muudab suu mõnusalt magusaks.
---
|
|
|
|
|
|
|
|
|